Despre noi

GORO-LIUB

Distribuitori de materiale de constructie si constructori de obiective rezidentiale si comerciale

Facem acest lucru inca de la infiintare, respectiv din 2005.

Datorita acumularii unei experiente impresionate si a unui portofoliu semnificativ de clienti, Goro-Liub ofera publicului atat propriile proiecte imobiliare, cat si posibilitatea de contractare a lucrarilor de constructii civile. Astfel, am executat si putem oricand sa contractam lucrari de constructii rezidentiale sau nerezidentiale, acest lucru facandu-l deja cu succes in ultimii ani.

In ceea ce priveste comercializarea de materiale de constructii, Goro-Liub srl acopera intreaga gama de necesitati pe care le poate avea un constructor. Oricine isi construieste o casa sau are de efectuat reparatii va putea veni cu incredere la sediul nostru din Deta, la orice magazin de-al nostru sau ne va putea contacta in mod direct, avem tot ce va trebuie!

Daca e vorba despre materiale de constructii, va putem livra aproape orice.

Distributia materialelor de constructii comercializate de Goro-Liub srl se face astfel:

in magazine proprii
prin depozitul societatii din Deta
distributie directa la clienti persoane fizice sau juridice
depozite de materiale de constructie sau firme specializate din zona de vest a tarii

Achizitionam marfa de la furnizori interni, dar si de la proprii nostri parteneri din Serbia si Croatia.

Goro-Liub SRL Deta va deveni in scurt timp un reper in nisa de constructii Timis, pe piata materialelor de constructii din acesta parte a tarii, judetul fiind deja un etalon in ceea ce priveste dezvoltarea durabila.

Vesici GOROLIUB

De ce suntem speciali?
18
+

Ani de experienta

30
+

Proiecte finalizate

20000
+

Clienti multumiti

CONSTRUCTII TIMIS

Suntem preocupati de a incheia cu dvs un parteneriat bazat pe respect, castig reciproc si pe termencat mai lung. De aceea, pentru ca nu toti avem cunostintele necesare, oferim consultanta pentru alegerea celor mai bune materiale pentru proiectul dvs.

Depozit in

Deta, Timis

Transport cu

autovehicule proprii

Consultanta de

specialitate

Materiale constructii si Servicii

Oferim din depozitele proprii materialele de constructie sau aducem la comanda cantitati mai mari, pana la locatia ceruta de dumneavoastra.

Distribuim materiale de constructie

Oferim o gama completa de materiale de zidarie, acoperisuri, ciment, mortar, adezivi, usi, ferestre, vopsele, grunduri, etc.

Consultanta pentru proiecte

Experienta in domeniu ne da posibilitatea de a va oferi consultanta de specialitate pentru proiectul dvs. indiferent daca este rezidential sau industrial.

Extindem reteaua de distributie

La cererea clientilor nostri am deschis inca un magazin la Banloc, judetul Timis, unde puteti gasi cele mai cautate materiale de constructii.

Transport la adresa dvs

Putem transporta materialele de constructie achizitionate la sediul sau la domiciliul dvs. Dispunem de mijloace de transport cu gabarit mare.